Skriv sökord

Är rådgivare på Sparbanken din nästa titel?

Lediga tjänster
rådgivare, ledig tjänst, Sparbanken Västra Mälardalen

Senast uppdaterad: 24 november, 2022

Sparbanken Västra Mälardalen satsar framåt. Vi bygger om kontor och vi vill bli fler. Vill du jobba med service och gillar mötet med människor? Då kanske vi kan vara en intressant arbetsgivare för dig.

Om dig och rollen

Just nu söker vi dig som är ivrig på att lära dig mer om bankbranschen och trivs med att träffa människor. Social, glad och noggrann behöver du också vara för att trivas. Din roll blir att träffa och guida kunder kring privatekonomi på något av våra kontor i Köping, Arboga och Kungsör, eller i våra digitala kanaler.

Vilka är vi?

Vi tycker att våra kunder är det viktigaste i världen. Att träffa våra kunder och hjälpa dem med deras ekonomi är faktiskt det bästa vi vet. Vi har ju till och med byggt om våra kontor och anställer nu fler rådgivare för att vi ska kunna träffa fler kunder varje dag. Men att vara Sparbank innebär så mycket mer än så. Förutom att vi har bra banktjänster och duktiga medarbetare vill vi också göra nytta i Köping, Arboga och Kungsör. Det är ju här vi har vår verksamhet och våra kontor. Därför delar vi med oss av vår vinst till idrottsföreningar, projekt och skolsatsningar som gör det ännu bättre just här.

Vi erbjuder

Vi tycker att det är viktigt med gemenskap och hälsa. Vi ordnar roliga aktiviteter för våra medarbetare flera gånger om året. Härliga kollegor, ett schysst friskvårdsbidrag och stora utvecklingsmöjligheter finns också här.

Sök tjänsten!

Mejla din ansökan och CV så snart som möjligt, men senast den 9 januari 2023 till rekrytering@sparbankenvm.se. Vi kallar till intervjuer löpande så vänta inte med att höra av dig till oss!

Om Sparbanken Västra Mälardalen

Sparbanken Västra Mälardalen är en lokal Sparbank. Det innebär bland annat att vi inte har några aktieägare. Istället har vi en idé som går ut på att varenda krona som våra kunder sparar hos oss ska stanna kvar i det lokala ekonomiska kretsloppet och främja Västra Mälardalens utveckling. Och de pengar vi tjänar ska komma till nytta för alla som bor och verkar här i trakterna. Det tycker vi bidrar till ett mer hållbart Västra Mälardalen.

Sparbanken Västra Mälardalen har cirka 85 anställda vid fyra kontor i Köping, Arboga, Kungsör och Kolsva.
sparbankenvm.se

Dela sidan: