Är du Sparbanken Tanums nästa kreditchef?

Då vår nuvarande kreditchef ska gå i pension söker vi nu hans efterträdare. Vi erbjuder dig en tjänst i en bank som verkar i kraftig medvind.

 

Om tjänsten

Som kreditchef ansvarar du för bankens kreditområde när det gäller arbetssätt, regelverk och kreditkvalité. Du har en plats i bankens ledningsgrupp samt riskråd och rapporterar direkt till VD. I din vardag är du även bollplank för bankens rådgivare i krav- och kreditfrågor.

 

Om dig

Vi tror att du är framåt, enkel och engagerad och riktigt duktig inom kreditområdet. Erfarenhet från bankarbete är ett krav och har du haft en liknande tjänst är det ett stort plus. Vi ser gärna att du bor eller planerar att bosätta dig i norra Bohuslän.

 

Ansökan

Frågor kring tjänsten besvaras av vd Anna-Lena Edvardsson på 0708-290002.

Din ansökan vill vi ha per e-mail till maria.lindberg@sparbankentanum.se, senast den 25/5.

 

Om Sparbanken Tanum

Sparbanken Tanum är en annorlunda bank. Vi är självständiga och fattar alla beslut här i norra Bohuslän. Pengarna som du sparar lånar någon annan här hemma. Bankens vinster stannar och gör nytta här. Dina sparpengar och bankens vinster gör bygden starkare. För andra är norra Bohuslän en liten del av Sverige. För oss betyder den allt!

sparbankentanum.se

Senast uppdaterad: 
2018-05-15