Skriv sökord

Är du Skurups Sparbanks nya Redovisningsekonom?

Lediga tjänster
redovisningsekonom, skurups sparbank

Senast uppdaterad: 16 november, 2022

Vi på Skurups Sparbank söker nu en utvecklings- och serviceinriktad Redovisningsekonom som vikarierar för vår kollega som ska vara föräldraledig under ca 1,5 år.

Om tjänsten

I tjänsten som Redovisningsekonom ingår du i bankens funktion för ekonomi och analys och du rapporterar till Kredit- och finanschefen. Avdelningen ansvarar för ekonomi- och redovisning samt verksamhetsuppföljning och analys. Inom avdelningen ligger också den administrativa och legala handläggningen av bankens kravärenden.

Ditt arbete kommer till stor del innefatta fakturahantering, löpande bokföring, avstämning och kontroller. Du är även delaktig i boksluts- och rapporteringsarbete.

Tjänsten är stimulerande och rolig, då du både arbetar självständigt, tillsammans med kollegor och stödjande till hela banken.

Om dig

har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Officepaketet, i synnerhet Excel.
Som person är du utvecklings- och serviceinriktad, driven och handlingskraftig. Du har sinne för detaljer och struktur. Du är noggrann, gillar högt tempo och känner stort engagemang och ansvar för ditt arbete. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du är en lagspelare och ser vikten av god stämning på jobbet. Att du har hög integritet, är prestigelös och agerar professionellt ser vi som en självklarhet för den här rollen.

Om Skurups Sparbank

Skurups Sparbank skiljer sig från en vanlig bank på många sätt. Som Sparbank har vi inte några aktieägare som kräver utdelning. Vårt överskott återinvesterar vi i vårt verksamhetsområde. För oss är det självklart att ta ansvar och engagera oss i våra ungdomar samt att bidra till det lokala samhällslivet i form av stöd till idrott, skola, kultur och näringsliv. Genom det fortsätter vi att vara den katalysator för lokal tillväxt som var sparbankens syfte från allra första början. Banken har idag en affärsvolym på drygt 15 miljarder kronor och en stark position på marknaden. Hos oss arbetar 40 medarbetare i moderna lokaler mitt i Skurup. Vi finns mitt i södra Skåne, bara 20–50 minuter från Malmö, Lund, Ystad och Köpenhamn med bil eller tåg

Hur är det att jobba hos oss?

”Har varit anställd på Skurups Sparbank i snart ett år och varje dag man kommer till jobbet känner man sig välkommen och önskad. Fantastiska kolleger som alltid ställer upp när man behöver hjälp och tar sig tid att dela med sig av deras kunskap. Det ges också stora möjligheter till att utvecklas inom det område man vill specificera sig inom. Är mycket glad och stolt över att jobba på Skurups Sparbank.”

”Om jag skulle beskriva hur det är att arbeta på Skurups Sparbank med 3 ord så är det hållbarhet, utveckling och trygghet.
Hållbarhet: Jag tycker att vi värnar om varandra i banken. Man värnar om medarbetarna och miljön där vi arbetar.
Utveckling: Kollegor som inspirerar och är drivna, som gör att banken kan utvecklas. För mig är det oerhört viktigt att arbetsplatsen vill utvecklas, och faktiskt gör det, för att jag som person ska kunna bidra och utvecklas i min roll men även som individ.
Trygghet: Tillit eller trygghet, de går hand i hand. Jag känner trygghet i att vi har rätt personer på rätt plats, att vi arbetar för saker som betyder något och jag känner tillit till att vi alltid löser saker/problem som uppstår och arbetar som ett stort team”.

Hållbarhet är viktigt för oss

Här kan du läsa mer om hur vi tillsammans bygger en bättre och mer hållbar framtid.

Vill du bli en del av oss?

Tveka då inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev på ansokan@skurupssparbank.se senast den 30 november 2022. Intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kredit- och finanschef Mattias Kristensson 0411–536720 eller HR konsult Liselott, 073–0247199.
skurupssparbank.se

Dela sidan: