Skriv sökord

AML-utredare sökes till till Sparbanken i Enköping

Lediga tjänster
Sparbanken i Enköping, söker medarbetare, AML-utredare

Senast uppdaterad: 20 juni, 2022

Vill du jobba på en bank “nära till allt”? Sök tjänsten som ALM-utredare i Sparbanken i Enköping – Sveriges närmaste stad.

Om rollen

Du kommer delta i arbetet med monitorering samt utredning av misstänkt penningtvätt och finansiering av terrorism inklusive rapportering till Finanspolisen (FIPO). I arbetsuppgifterna ingår även att utveckla rutiner och arbetssätt för AML samt analys och hantering av identifierade penningtvättsrisker i banken.

Om dig

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete inom bank eller AML-relaterade arbetsuppgifter. Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller juridik alt. motsvarande arbetserfarenhet. Du har goda kunskaper i Office samt har lätt för att ta till dig nya IT-system.

För att lyckas i rollen har du god kunskap om bank i kombination med hög servicenivå. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp och har lätt för att skapa förtroende. Du har ett strukturerat arbetssätt samtidigt som du tycker om att arbeta i en föränderlig miljö, tar gärna initiativ, är proaktiv samt delar med dig av kunskap och idéer.

Anställningsvillkor

Tjänsten är tillsvidareanställning på 100% med placerering i Enköping, möjlighet till distansarbete kan föreligga efter avstämning med chef.

Frågor och ansökan

Välkommen att höra av dig om du har några frågor kring tjänsten till Andreas Thåberg, 0171-853 29.

Ansök med CV och personligt brev. Välkommen med din ansökan senast den 30/6 2022!

Ansök här

Om Sparbanken i Enköping

Välkommen till Sparbanken i Enköping – vi tror på dig!
Hos oss får du chansen att stärka och utveckla andra, bygga goda kundrelationer och göra affärer som är bra för både kunden och banken.

Här hjälper du våra kunder att utveckla sin ekonomi. Sparbanken i Enköping finns bara i Håbo, Upplands-Bro och Enköpings kommun precis som de flesta av våra kunder. Här skapas nära relationer och långvariga förtroenden.

sparbankenenkoping.se

Dela sidan: