Skriv sökord

Ålems Sparbank söker nu en företagsrådgivare

Lediga tjänster
Företagsrådgivare, Ålems Sparbank

Senast uppdaterad: 19 december, 2022

Ålems Sparbank är en lokal bank som startade sin verksamhet 1854. Kontoret i Ålem har sedan dess varit hjärtat i verksamheten men banken har även kontor i Blomstermåla. Verksamheten omfattar idag 35 anställda med en affärsvolym på närmare 11 miljarder kronor. Tillsammans har vi mer än 400 års samlad yrkeserfarenhet. Nu behöver vi utöka vårt team med ytterligare en kollega till företagsavdelningen.

Om rollen

I rollen som företagsrådgivare kommer du vara en naturlig partner till våra kunder där du stöttar både företaget och företagaren för att nå sina långsiktiga mål och ambitioner. Din uppgift kommer vara att utveckla den egna kundbasen av företagskunder samt knyta nya kunder till banken.

Vi erbjuder ett spännande, utvecklande och ansvarsfullt uppdrag som företagsrådgivare, där du skapar och vidareutvecklar affärer, lönsamhet och kundnöjdhet. Du är självklart en föredömlig ambassadör för banken där du finner det naturligt att vara med och synas på den lokala marknaden och i olika branschnätverk. Därför kommer prospektering bli en na-turlig del av ditt arbete.

Om dig

Vi söker dig som har en stark ambition att utveckla bankens företagsaffär i de kommuner där vi verkar. Du ska ha lätt för att skapa förtroende i möten med människor, ha en egen drivkraft, planeringsförmåga och struktur. För oss är det viktigt att med hög kvalitet bygga långvariga och utvecklande relationer för att på så sätt skapa nöjda kunder och uthållig lönsamhet. Arbetet kräver ekonomisk kompetens och en hög social förmåga.

Du är en utåtriktad, flexibel och lösningsorienterad person som har ett brinnande intresse för ekonomi och kundrelationer. Du är en god representant för banken samt bidrar till att nå bankens och företagsgruppens uppsatta mål.
Kompetenskrav: Vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbat med rådgivning inom bank, har yrkesanpassad Swedseclicens för rådgivare och en högskoleutbildning inom ekonomi.

Välkommen med din ansökan!

Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med som företagsrådgivare hos oss på Ålems Sparbank. Eftersom vi väljer ut kandidater lö-pande får du gärna skicka in din ansökan redan idag, men senaste datum för ansökan är den 15:e januari 2023. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Sara Olofsson.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Skicka din ansökan till sara.olofsson@alemssparbank.se.
Märk din ansökan med “Företagsrådgivare”.

Kontaktuppgifter

Sara Olofsson, HR-chef, 0499-274 58, sara.olofsson@alemssparbank.se

Dela sidan: