Ålems Sparbank söker kundtjänstmedarbetare

Är du en person med servicekänsla som har ett intresse för ekonomi? Vi söker dig som brinner för att ge högklassig service och det gillar personliga möten.

 

Som medarbetare i bankens kundtjänst kommer du att arbeta i kassan och finnas till för de privat- och företagskunder som besöker eller kontaktar banken. Dina arbetsuppgifter kan vara att svara i telefon, utföra kassaärenden, utbilda kunder i bankens digitala tjänster, öppna konton, beställa kort och boka in kunder hos rådgivare. Din huvudsakliga uppgift är att vara behjälplig oavsett situation och ge bästa tänkbara service.

Du är utåtriktad, lösningsorienterad och har en egen drivkraft. Din sociala kompetens och vilja att alltid överträffa våra kunders förväntningar är en framgångsfaktor för att lyckas. Du stortrivs med ständig kundkontakt och gilla att arbeta i team. Du ska gärna ha ekonomisk utbildning på gymnasienivå samt ha studerat ekonomi på högskolenivå alternativt ha tidigare arbetslivserfarenhet från bank.  

 

Omfattning:  Heltid
Placering:      Bankens kontor i Ålem och i Blomstermåla
Start:             Omgående enligt överenskommelse

 

Om oss
Ålems Sparbank har 34 anställda och startade sin verksamhet 1854. Vi har två kontor där kontoret i Ålem sedan starten har varit hjärtat i verksamheten, men vi finns också centralt belägna i Blomstermåla där 6–7 av de anställda arbetar. Vår ambition är att fungera som en viktig drivkraft för utvecklingen inom vårt verksamhetsområde genom att vara det naturliga och självklara bankalternativet för alla kundgrupper.  Vi är en lokal och självständig sparbank som har kännedom om och närhet till privatkunder och det lokala näringslivet.

 

Hos oss är medarbetarna vår största tillgång och en förutsättning för att vi ska nå framgång. Tillsammans har vi mer än 400 års samlad yrkeserfarenhet.

 

Sista ansökningsdag 10:e december. Ansökan sänder du via e-post till: sara.olofsson@alemssparbank.se

 

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Olofsson, HR-ansvarig, 076-119 16 94, sara.olofsson@alemssparbank.se.

 

 

 

Senast uppdaterad: 
2019-11-20