Affärschef sökes till Hälsinglands Sparbank

Vi söker nu en Affärschef till Hälsinglands Sparbank i Hudiksvall med ansvar för bankens affärsverksamhet inom både privat- och företagsmarknaden. Som Affärschef rapporterar du direkt till vd och ingår i bankens ledningsgrupp.

Om tjänsten

Du driver och utvecklar bankens verksamhet enligt bankens mål och marknadens förutsättningar tillsammans med circa 70 medarbetare.
Du ska coacha våra kontorschefer inom ledarskap och affärsmannaskap, samt tillsammans med dem driva och leda den förändringsresa vi står inför inom ramen för nya regelverk och förändrade kundbeteenden.

 

Om dig som person

Vi söker dig som vill utvecklas vidare som ledare i vår bank. Du har erfarenhet av ledarskap inom bank eller liknande verksamhet. Du har stort intresse för att utveckla människor, driva projekt och leda förändringsarbete.

Du är affärsinriktad och gillar att arbeta tillsammans med andra.

Du gillar att bidra till både bankens och bygdens utveckling genom att tillsammans med dina medarbetare aktivt följa och delta i näringslivets och samhällets utveckling.

Akademisk examen är önskvärt men ej något krav.

Som person är du engagerad, resultatinriktad, tydlig och kommunikativ samt intresserad av att vara med och utveckla Hälsinglands Sparbank.

 

För mer information

Kontakta vd Stefan Nordlund på telefon 0650-371 70.
Facklig kontaktperson för finansförbundet är Annica Rengman- Bergh på telefon 0650-371 74.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan som du skickar senast 2017-11-30 till HR Consult ILG AB på e-postadress: inglise@gunnskog.se

 

Läs mer om hälsinglands sparbank på www.halsinglandssparbank.se

Senast uppdaterad: 
2017-11-14