AKTUELLT | Filtrera:

I samhället

Sparbanken Skaraborg satsar 2,5 miljoner på Skara Skolscen

Sparbanken Skaraborg genom Sparbanksstiftelsen satsar totalt 2,5 miljoner kronor på Skara skolscen för att göra utbildningen bättre, utveckla teaterintresset bland allmänheten och stärka skolans varumärke.

I samhället

Falkenbergs Sparbank delade ut drygt 1 miljon kronor på Sparbanksdagen

Drygt en miljon kronor delade Falkenbergs Sparbank ut till 14 olika projekt under Sparbanksdagen i lördags.

I samhället

Stort intresse för stängselbidrag från Sparbanken Eken

Sommarens torka påverkar många lantbrukare och djurägare ekonomiskt på flera sätt. Intresset för Sparbanken Ekens stängselbidrag har därför varit stort och redan efter fyra veckor har den avsatta miljonen betalats ut till djur- och
markägare i bankens verksamhetsområde.

I samhället

Laholms Sparbank fördubblar summan från försäljningen av Majblommor

Nu har Laholms Sparbank, ett blommande företag, för femte gången fördubblat det lokala överskottet från försäljning av årets Majblomma. I år blev summan hela 183 690 kronor och pengarna delas ut till lokalföreningarna i Laholms kommun. 

I samhället

Bjursås Sparbank stöttar föreningen Glimmas verksamhet för barn och unga

Föreningen Glimma barn och ungdom är en förening som ger förutsättningar till bättre hälsa och ökad fysisk aktivitet för barn, unga och familjer som söker aktiviteter utan prestationskrav. Nu går Bjursås Sparbank in med 100 000 kr för att stötta verksamheten.

I samhället

16 sparbanker bland de 20 mest solida bankerna i Sverige

Virserums Sparbank, Sparbanken Lidköping AB och OK-Q8 Bank AB är Sveriges tre mest solida banker enligt Westnova Managements årliga mätning av soliditeten i svenska banker.

Olav Thon och Håkan Nordblad, vd på Westra Wermlands Sparbank, knöt upp rosetten med de svensknorska banden vid invigningen av Mötesplats Oslo.

I samhället

Westra Wermlands Sparbank öppnar kontor i Oslo

Allt fler västvärmländska företag ser möjligheter att göra affärer och samverka med företag och organisationer i Norge, därför finns det nu ett kontor i hjärtat av Oslo som drivs av Westra Wermlands Sparbank tillsammans med Arvika, Eda och Årjängs kommuner. Tillsammans gör de det enklare för företag och organisationer på båda sidor gränsen att träffas på Mötesplats Oslo.

Carola Svensk privatmarknadschef, Lars-Göran Persson vd och Christel Alm marknadsansvarig vid platsen där det nya bankkontoret ska byggas.

I samhället

Laholms Sparbank går mot strömmen och öppnar nytt bankkontor

"I digitaliseringens tidevarv väljer många företag att ta bort det fysiska mötet. Vi är nog lite korkade för vi tänker göra tvärtom och gå mot strömmen."

Johan Widerström, vd Kinda-Ydre Sparbank

I samhället

Rekordår och start för ny utvecklingsfond i Kinda-Ydre Sparbank

2017 var det mest framgångsrika året någonsin för Kinda-Ydre Sparbank. Det ekonomiskt starka resultatet har bäddat för en ny utvecklingsfond, som för den lokala banken är ytterligare ett sätt att ge tillbaka och gynna bygdens utveckling.