AKTUELLT | Filtrera:

Lediga tjänster

Administrativ chef sökes till Hälsinglands Sparbank

Vi söker nu en Administrativ chef till Hälsinglands Sparbank i Hudiksvall med ansvar för regelverk och AML. Som Administrativ chef rapporterar du direkt till vd och ingår i bankens ledningsgrupp.

Lediga tjänster

Affärschef sökes till Hälsinglands Sparbank

Vi söker nu en Affärschef till Hälsinglands Sparbank i Hudiksvall med ansvar för bankens affärsverksamhet inom både privat- och företagsmarknaden. Som Affärschef rapporterar du direkt till vd och ingår i bankens ledningsgrupp.

Lediga tjänster

Vd sökes till Tjörns Sparbank

Tjörns Sparbank är en självständig och starkt lokalt förankrad fullservicebank. Banken vänder sig till både privatpersoner, små och medelstora företag samt organisationer. Tjörns Sparbank har en stark ekonomisk ställning med en affärsvolym på cirka 12 miljarder och 38 medarbetare som ger personlig service på kontoren i Skärhamn, Kållekärr och Myggenäs. De 40 huvudmännen utses av bankens kunder samt av Tjörns kommun.

Lediga tjänster

Sörmlands Sparbank söker två Ställföreträdande Lokala Bankchefer

Som Ställföreträdande Lokal Bankchef i Sörmlands Sparbank har du tillsammans med Lokal Bankchef strategiskt och operativt ansvar för både en region samt för ett affärsområde – Privat eller Företagsmarknad. Du är en viktig del av ledningen för regionen och affärsområdet gällande resultat, marknad och personal, och du rapporterar till Lokal Bankchef.

Lediga tjänster

Sörmlands Sparbank söker två lokala bankchefer

Som lokal bankchef i Sörmlands Sparbank har du ett övergripande strategiskt ansvar för både en region samt för ett affärsområde – Privat- eller Företagsmarknad. Du är en viktig del i företagsledningen med det totala ansvaret inom ditt område, inkluderande ansvar för resultat, marknad och personal, och du rapporterar direkt till vd.

Lediga tjänster

Sparbanken Eken söker en engagerad och handlingskraftig kontorschef

På Sparbanken Eken drivs vi av tanken att alla våra kunder ska utvecklas och att regionen där vi verkar ska vara expansiv och attraktiv. Vi tycker om att göra det lilla extra för våra kunder och lever efter våra kärnvärden: Lokala, Nära och Kompetenta. Tycker du också om det upplägget, kommer du att trivas väldigt bra hos oss.

Lediga tjänster

Compliance specialist sökes till Tjustbygdens Sparbank

Vi behöver dig som helhjärtat vill bidra till att stärka sparbankernas position som marknadsledande och kundnära banker med stort engagemang för de lokala samhällen där bankerna verkar. Du kommer att vara anställd i Tjustbygdens Sparbank men arbetar med compliance för flera av sparbankerna i vår region.

Lediga tjänster

Företagsrådgivare sökes till Lönneberga-Tuna-Vena Sparbank

Trivs du i en roll med mycket eget ansvar? Har du öga för affärer och kan fatta väl avvägda affärsbeslut? Har du sunda värderingar och stor servicekänsla? Vill du vara med och driva vår bank framåt? Ja då kan du vara rätt person för oss!

Lediga tjänster

Sustainergies: Bli hållbarhetscoach för en sparbank

Hjälp till att utveckla och kommunicera samhällsnyttiga satsningar genom att arbeta som hållbarhetscoach för en sparbank. Rollen passar dig som är student och vill få erfarenhet som coach, konsult, inspiratör och kommunikatör inom hållbarhetsområdet. Arbetet kommer att bygga på bankens lokala förutsättningar och fokusera på ett eller flera utvecklingsprojekt där du får stort eget ansvar. Känner du dig driven, nyfiken och redo att lämna skolbänken? Då kommer du att stortrivas!