AKTUELLT | Filtrera:

Lediga tjänster

Privatrådgivare sökes till Laholms Sparbank

Kanske är just du nyfiken på att arbeta i en fristående Sparbank med stark lokal förankring eller så vill du ha en ny utmaning tillsammans med duktiga kollegor och nöjda kunder?

Lediga tjänster

Vd sökes till Åtvidabergs Sparbank

Vill du ta över stafettpinnen och bidra till att Åtvidabergs Sparbank fortsätter att vara en viktig lokal utvecklingsmotor? Vill du också bidra med affärsmässighet och utveckling av både medarbetare och kunder?

Lediga tjänster

Ledig tjänst: Enhetschef Ekonomi till Sparbankernas Riksförbund

Har du lång erfarenhet av att arbeta på bank och ett stort intresse och engagemang i regelverksförändringar? Är du också analytisk och vill ta steget till en operativ ledarroll? Om du dessutom ställer upp på Sparbanksidén kanske du är vår nya medarbetare!

Lediga tjänster

Ledig tjänst: Enhetschef Regelverk till Sparbankernas Riksförbund

Har du lång erfarenhet av att arbeta på bank och ett stort intresse och engagemang i regelverksförändringar? Har du dessutom ledarerfarenhet och erfarenhet av att arbeta med compliance? Om du dessutom ställer upp på Sparbanksidén kanske du är vår nya medarbetare!

Lediga tjänster

Företagsrådgivare sökes till Sölvesborg-Mjällby Sparbank

Sölvesborg-Mjällby Sparbank är på väg in i framtiden och är mitt uppe i ett omfattande digitaliserings-och förändringsarbete. Vi anpassar vår organisation, vårt arbetssätt och så småningom våra lokaler för att möta våra kunders behov på bästa sätt.
 

Lediga tjänster

Privatrådgivare sökes till Ekeby Sparbank

Ekeby Sparbank fortsätter att växa och nu söker vi en ny privatrådgivare. Har du erfarenhet av rådgivning, är engagerad och positiv samt gillar lagarbete och att hålla en mycket hög servicenivå, då är denna tjänst för dig.