Skriv sökord

1 miljon extra i ökad sponsring från Sparbanken Tanum

I samhället
ökad sponsring, Anna-Lena Edvardsson, vd Sparbanken Tanum, sponsring, 1 miljon, sparbanksidén,
Anna-Lena Edvardsson, vd Sparbanken Tanum

Senast uppdaterad: 23 november, 2021

Sparbanken Tanum har beslutat att öka sin sponsring med 1 miljon kronor extra detta år. Anledningen är att banken i år gör ett rekordresultat – i och med det kan de också ge ökad sponsring. Totalt landar årets sponsring på drygt 2 miljoner kronor från Sparbanken Tanum.

Det ligger i Sparbankens affärsidé att en del av vinsten ska gå till sponsring av föreningar i bankens verksamhetsområde. För Sparbanken Tanum gäller detta i Tanums kommun, samt Dingle och Hällevadsholm. Det innebär att ju bättre det går för banken, desto mer sponsring delas ut.

– Det är tack vare att fler och fler väljer Sparbanken Tanum som sin bank och att de kunder vi har väljer att stanna kvar hos oss som gör att vi kan skruva upp vår sponsring såhär ordentligt, säger Anna-Lena Edvardsson, vd på Sparbanken Tanum.

Ökad sponsring till idrott, kultur och miljö

Under den närmaste tiden kommer flera olika föreningar i Tanums kommun, Dingle och Hällevadsholm få dela på miljonen. Allt från idrottsklubbar och samhällsföreningar till satsningar på kultur och miljö är inräknade.

– Vi hoppas att den extra sponsringen kommer skapa möjligheter ute i föreningarna, framförallt för barn och ungdomar i de föreningar som bedriver ungdomsverksamhet, säger Anna-Lena Edvardsson.

Om Sparbanken Tanum

Är det egentligen nån skillnad mellan olika banker? Man sparar, lånar och betalar, får hjälp med familjejuridik och försäkringar. Rådgivarna är licensierade och kunniga, för sån är lagen. Så är det egentligen någon skillnad mellan olika banker? Jo, Sparbanken Tanum är en annorlunda bank. Vi är självständiga och fattar alla beslut här i norra Bohuslän. Pengarna som du sparar lånar någon annan här hemma. Dina sparpengar och bankens vinster stannar kvar här och gör bygden starkare.

www.sparbankentanum.se

Dela sidan: