Westra Wermlands Sparbank söker Privatrådgivare till Årjäng

Våra värderingar; Närhet, Omtanke, Framåtanda och Kompetens grundar sig i dryga 160 års erfarenhet av att finnas till för våra kunder och i sann "Sparbanksanda" ge tillbaka till bygden vi verkar i. Nu söker vi en driven medarbetare till vårt fina kontor i Årjäng. Vi söker dig som vill vara med och omsätta våra värdeord i handling. Varje dag. Till så väl kunder som kollegor. 

I rollen som Privatrådgivare kommer du framför allt att hantera frågor som berör lån, sparande, pension och försäkring samt visst kundtjänstarbete vid behov. Varje dag påverkar du våra kunders ekonomi genom rådgivningar till bankens kunder och för att trivas i den här rollen behöver du därför älska att träffa folk. Det är också viktigt att som person vara öppen för nya arbetssätt, då vi löpande anpassar oss till efterfrågan av både fysiska och digitala möten. Du ska vara social och på ett förtroendeingivande sätt kunna bemöta våra kunder och se deras behov genom alla våra kontaktytor, helt enkelt. Vi tror att en positiv inställning till arbetsuppgiften, kunder och kollegor också är det som bygger den positiva arbetskultur vi eftersträvar. Ett ständigt pågående jobb som borgar för gott medarbetarskap. I banken och här på vårt kontor i Årjäng finner du ett härligt team som kompletterar varandra och som hjälps åt när det behövs. Vi vill att du blir en av oss! Specifik utbildning för tjänsten tillhandahåller vi, men önskvärt är att du har ekonomisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande. Tidigare bankerfarenhet och Swedsec-licens är en merit och vi lägger stor vikt vid personlighet.

Om du känner att det här låter som en annons skapad för dig, då ska du givetvis skicka in en ansökan direkt! Tester och intervjuer sker löpande och sista dag för ansökan är 8 december.
Har du frågor eller vill veta mera? Hör gärna av dig till någon av kontaktpersonerna nedan. För mer information om Westra Wermlands Sparbank se www.wwsparbank.se
Anställningsform Tillsvidareanställning Anställningens omfattning Heltid Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1 Sysselsättningsgrad 100
Ort Årjäng, Län Värmlands län, Land Sverige
Ref. nr. 2019/14
Kontakt Marie Woronin, HR-chef 0570-848 89, Marcus Myrebring, Kontorschef Årjäng 0573-638 991, Facklig företrädare Julia Skoglund, Finansförbundet 0570-848 00
Länk till annons http://wwsparbank.varbi.com/what:job/jobID:302190/

På en av de vackraste platserna vi vet, finns sedan drygt 160 år tillbaka Westra Wermlands Sparbank. Med vår vision att vara det självklara valet som finansiell samarbetspartner vill vi skapa trygghet, bidra till tillväxt och återinvestera i en levande bygd. Vi förvaltar stolt vår gedigna historia och med den som bevis på vår anpassningsförmåga, skapar vi en bank för våra kunders behov och för en gemensam framtid. Våra sju fullservicekontor i Arvika, Eda och Årjängs kommuner är viktiga alternativ till mötesplatser, då vi vet att  våra kunder sätter stort värde på det personliga mötet, precis som vi gör. Vi är 118 medarbetare som finns här för kunden och arbetet för att behålla topplaceringen bland Sveriges banker* är ett jobb vi gärna gör.

* enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI)

Senast uppdaterad: 
2019-11-27