Sparbanken Eken söker redovisningsekonom

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett arbete där dina arbetsuppgifter kommer att bestå av fakturahantering, löpande bokföring, avstämning och kontroller. Vi ser det också som positivt att du är intresserad av att utveckla dig i din yrkesroll. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Ryd.
 
 

Kvalifikationer

Vd sökes till Leksands Sparbank

Vi är en viktig aktör för vårt samhälle och den bygd vi verkar i. Det innebär ett stort ansvar. Nu söker vi dig som vill hjälpa oss förvalta och utveckla sparbanksidén och ta oss in i framtiden. Hur hjälper vi morgondagens kunder på ett modernt och hållbart sätt?

Vd sökes till Åtvidabergs Sparbank

Då erbjuder vi dig ett roligt och spännande uppdrag som vd för Åtvidabergs Sparbank. Du får leda en bank som har en mycket viktig roll för den lokala företags- och samhällsutvecklingen. Du får också leda en bank med en tydlig företagskultur där vi på riktigt lever efter våra värdeord nära, kunnig och engagerad.

 

Ledig tjänst: Enhetschef Ekonomi till Sparbankernas Riksförbund

Som Enhetschef Ekonomi kommer du ha en operativ ledarroll med fokus på analys och uppföljning för verksamheten. Arbetet innebär många kontaktytor både internt och med myndigheter i Sverige och övriga Europa. Rollen ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till vd, placering är på kontoret i Stockholm.

 

Ledig tjänst: Enhetschef Regelverk till Sparbankernas Riksförbund

Som Enhetschef Regelverk kommer du ha en operativ ledarroll med fokus på uppföljning av regelverk. Arbetet innebär många kontaktytor både internt och med myndigheter i Sverige och övriga Europa. Rollen ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till vd, placering är på kontoret i Stockholm.

 

Företagsrådgivare sökes till Sölvesborg-Mjällby Sparbank

Kundupplevelsen blir allt viktigare och leverans av service blir avgörande. Vi ska finnas där och vara tryggheten när våra kunder behöver oss. Vi tror att kundnöjdhet börjar med professionella och nöjda medarbetare och ett tydligt ledarskap. Vägen dit går via ett öppet klimat, en trevlig arbetsmiljö samt det allra viktigaste; arbetsglädje. Vi har hjärtat i bygden, vilket innebär att det ska vara lite mer kul och spännande att bo och verka i Sölvesborgs kommun.

 

Företagsrådgivare sökes till Mjöbäcks Sparbank

Mjöbäcks Sparbank är en fristående Sparbank med stark lokal närvaro. Vår ambition är att ge förstklassig service och rådgivning. Vi har ett kontor i Överlida och är 12 anställda. Genom att verka lokalt och stödja samhällsnyttiga projekt inom vårt verksamhetsområde ”Trivselbygden”, som omfattar delar av Svenljunga-, Marks- och Falkenbergs kommuner, kan vi vara med och skapa ett livskraftigt närsamhälle.

 

Privatrådgivare sökes till Ekeby Sparbank

Om jobbet

Ekeby Sparbank är en fristående sparbank med en affärsvolym på 5 miljarder. Vårt kontor ligger i Ekeby och vi är 15 medarbetare som arbetar här. Du kommer att arbeta i en grupp med 5 certifierade privatrådgivare. I rollen som privatrådgivare ansvarar du för rådgivning och försäljning inom spara & placera, försäkra, låna och betala. Att vara en lagspelare med god samarbetsförmåga och flexibilitet är viktigt då vi är en mindre organisation.