Statusmeddelande

Anmälan är stängd. Kontakta oss på info@sparbankerna.se om du har några frågor.

”Knapptryckarkurs” i samarbete med Sparbankernas Riksförbund - 5 Oktober 2017

Swedbanks lokal ”Paviljongen 4”, Landsvägen 50A, Sundbyberg, Stockholm

torsdag, oktober 5, 2017 - 10:00 till 17:00

Kursen är en grundläggande utbildning i hantering av vårt nuvarande kravsystem som i första hand grundar sig på åtgärds- och bevakningslistan i krav men även tid skall finnas för kringliggande diskussioner.

Det kommer finnas tillgång till att koppla upp sig med sin egen dator så man kan se sina ärenden i egen miljö. (en uppkoppling per bank) OBS glöm inte att ta med egen strömkabel.

Det här är en endagarskurs mellan kl 10 till kl 17 i Swedbanks lokal  ”Paviljongen 4”  Sundbyberg, Stockholm.

Ni anmäler Er till önskad kursdag  onsdagen den 4 oktober eller torsdagen den 5 oktober (välj rätt anmälningsformulär) sedan förbehåller vi oss rätten att sprida ut anmälningarna då det är ett begränsat antal platser (20 stycken) per dag. Skulle det nu vara så att det finns ett större behov än vad det finns platser så kommer ett uppsamlingstillfälle att planeras in senare.

Det blir Ann Hedström från Södra Dalarnas Sparbank och Eva Ekström från Sparbanken i Enköping som kommer att dela med sig av sina kunskaper. Vi  ser framemot att träffa er kravhandläggare och försöka att lösa era frågor och även de frågor som ni ännu inte har ställt J. Även Ann-Sofie Jolde på Sparbankernas Riksförbund blir med som är Sparbankernas representant gentemot Swedbank.

Din bank står för alla kostnader förknippade med att du deltar. Kostnader för själva kursen kommer slås ut på antal deltagare och blir vi 40 personer är kostnad 1.500kr per person och då ingår kaffe och lunch.

Ev Logi bokar man själv. Gå in på www.sparbankerna.se under medlemsservice och hotellavtal så ser ni vilka hotell som Sparbanken kan nyttja med rabatt, både Swedbanks hotellavtal och Förbunders hotellavtal.

 

Till sist vill vi önska Er en riktigt skön sommar och semester.

Med vänliga hälsningar

 

Södra Dalarnas Sparbank                 Sparbanken i Enköping                      Sparbankernas Riksförbund

Ann Hedström                                      Eva Ekström                                           Ann-Sofie Jolde