Statusmeddelande

Anmälan är stängd. Kontakta oss på info@sparbankerna.se om du har några frågor.

”Knapptryckarkurs” i samarbete med Sparbankernas Riksförbund

Swedbanks lokal ”Paviljongen 4”, Landsvägen 50A, Sundbyberg

fredag, mars 23, 2018 - 10:00 till 17:00

Kursen är en grundläggande utbildning i hantering av vårt nuvarande kravsystem som i första hand grundar sig på åtgärds- och bevakningslistan i krav men även tid skall finnas för kringliggande diskussioner.

Det kommer finnas tillgång till att koppla upp sig med sin egen dator så man kan se sina ärenden i egen miljö. (en uppkoppling per bank) OBS glöm inte att ta med egen strömkabel.

Det här är en endagarskurs fredagden den 23 mars mellan kl 10 till kl 17 i Swedbanks lokal ”Paviljongen 4” Sundbyberg. Begränsat antal platser 20 stycken.

Det blir Ann Hedström från Södra Dalarnas Sparbank och Eva Ekström från Sparbanken i Enköping som kommer att dela med sig av sina kunskaper. Vi ser framemot att träffa er kravhandläggare och försöka att lösa era frågor och även de frågor som ni ännu inte har ställt. Även Ann-Sofie Jolde på Sparbankernas Riksförbund blir med som är Sparbankernas representant gentemot Swedbank.

Din bank står för alla kostnader förknippade med att du deltar. Kostnader för själva kursen 2.000kr per person och då ingår kaffe och lunch.

Ev Logi bokar man själv. Gå in på www.sparbankerna.se under medlemsservice och hotellavtal så ser ni vilka hotell som Sparbanken kan nyttja med rabatt, både Swedbanks hotellavtal och Förbunders hotellavtal.

Med vänliga hälsningar

Södra Dalarnas Sparbank, Sparbanken i Enköping samt Sparbankernas Riksförbund

Ann Hedström, Eva Ekström och Ann-Sofie Jolde