Fryksdalens Sparbank söker en kreditchef

Vi brukar säga att vi inte är någon vanlig bank. Vi är nämligen en lokal sparbank och det innebär att alla beslut fattas här och vi finns till för dig som bor, verkar och har sitt hjärta här. Nu söker vi efter en kreditchef.

Vill du göra skillnad på riktigt? Tillsammans med 35 engagerade kollegor har du möjligheten att driva Fryksdalens Sparbank framåt.

Vi söker en kreditchef, som utifrån bankens värderingar och sitt gedigna intresse för det lokala vill vara med och skapa förutsättningar åt människor och företag i vårt verksamhetsområde att växa och utvecklas.

 

Om tjänsten

Som vår nya kreditchef kommer du att ha ett övergripande ansvar för bankens kreditverksamhet i alla dess beståndsdelar. Detta innebär ett ansvar för att lagar, förordningar, myndighetsföreskrifter, policyer och interna instruktioner tillämpas samt att bankens medarbetare har tillräcklig kompetens inom området.

Du ska verka för att en sund kreditgivning och en god kreditkultur utvecklas och bibehålls i banken med hög kvalitet och effektivitet. Som Kreditchef är du en del av bankens ledning vilket innebär att du verkar för att utveckla hela verksamheten i positiv riktning.

 

Om dig

Vi ser att du har en gedigen kompetens i kreditgivning, mycket god kunskap om kredithantering och kännedom om de lagar och förordningar som styr en banks kreditrisk. Swedsec bolånelicens ser vi som meriterande.

Du är en trygg och tydlig person som skapar förtroende och engagemang hos våra medarbetare vilket skapar möjligheter och en god arbetsmiljö. Utifrån bankens värderingar driver du ditt arbete självständigt för att tillsammans med dina kollegor uppnå gemensamma mål. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur du med dessa kan komplettera bankledningen och framgångsrikt utveckla bankens alla medarbetare inom en hållbar kreditkultur.

 

Ansökan och information

I den här rekryteringen samarbetare vi med Testhuset. Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070-594 72 77 eller Åse Granfeldt på 070-220 62 60. Senaste datum för ansökan 14 oktober 2019.

Ansök hos Testhuset

 

Om banken

Fryksdalens Sparbank är en lokal och fristående sparbank och den enda banken i världen med huvudkontor i Sunne, Värmland. Sedan 2012 har vi även ett kontor i Sysslebäck. Banken har 35 anställda och vår affärsvolym är cirka 8,6 miljarder.

En sparbank har inga aktieägare, utan vi ägs av alla som bor, verkar och har sitt hjärta här. Vår vinst återinvesteras för att människor och företag ska växa och utvecklas i vårt verksamhetsområde.

Fryksdalens Sparbank har en lång tradition av stort samhällsengagemang. Vi sponsrar många lokala föreningar, vi är aktiva i projekt för att näringslivet ska utvecklas och vi engagerar oss i skola och entreprenörskap. Vi lever här och det har vi gjort i över 160 år.

fryksdalenssparbank.se

Senast uppdaterad: 
2019-09-13