Statusmeddelande

Anmälan är stängd. Kontakta oss på info@sparbankerna.se om du har några frågor.

Filmutbildning för sociala medier och intern utbildning

Stockholm

onsdag, september 12, 2018 - 09:30

Video håller på att revolutionera pr, social media och utbildningsmarknaden. Nu har du möjligheten att lära dig grunderna i hantverket och med enkla metoder kommer du uppnå hög kvalitet på dina produktioner.

INNEHÅLL

Vi går igenom hur du filmar, ljussätter, spelar in ljud, redigerar, textar och skapar grafik. Syftet är att du efter kursens slut själv ska kunna producera videor för social media, intervjuer, internfilm, och produktfilmer. Vår kurs vänder sig till dig som har börjat - eller ska börja - filma i jobbet med målet att ladda upp på företagets egna hemsida, sociala kanaler eller internt.

 

INFÖR KURSEN - DIGITAL UTBILDNINGSPLATTFORM

I kursupplägget finns möjligheten att i förhand ta del av vårt digitala interaktiva kursmaterial som består av filmer och arbetsuppgifter. Här är går vi igenom steg för steg hur du går från idé till manus och färdig redigerad film.
Delmomenten är tydliga, de innehåller pedagogiska filmklipp och färdigt arbetsmaterial. Detta är upplagt i Learnifiers välstrukturerade webbaserade verktyg.

 

WORKSHOP/KURSDAG

Under en dags workshop går vi igenom:

  • Förproduktion med manusbearbetning och planering,
  • Vi gör en produktion med inspelning, kameratekniker (där vi använder allt från mobilen till professionella kameror) ljussättning och ljudupptagning,
  • Postproduktion: redigering och ljudläggning

 

EFTER KURSEN

Målet är att du i slutet av dagen har en färdig film som du kan välja att lägga upp i dina sociala kanaler, använda som presentationsfilm. informationsfilm, internutbildning eller på din hemsida. Dina lektioner finns kvar på nätet och under ett par veckor kan du gå tillbaka, upprepa och lära dig mer. 

 

KURSINFORMATION

Våra lärare är professionella producenter med yrkeserfarenhet i sociala medier och utbildningsfilm och undervisning på bland annat Företagsuniversitetet.

Tid: Onsdag 12 september klockan 9.30-17.00

Lokal: Sparbankernas Riksförbund, Vasagatan 11

Kostnad: Till självkostnadspris, beroende på antal deltagare. Cirka 4000 kr

Förberedelser: Ladda ner Adobe Premiere Pro från Swedbank Self Service Portal (ingår i Adobe-paketet), manus till en film du vill göra.

Ta med: Egen dator med Adobe Premier Pro på, egen kamera eller mobil att filma med.

Sista anmälningsdag: 24 augusti (men det kan bli fullbokat tidigare)

Frågor: johan@septemberfilm.se telefon: 0707-35 08 41

 

Inspirationsfilm om ljussättning

Läs mer om kursen